Arsi haluaisi Matti Suutarin apuun — voittotili alemmassa jatkosarjassa yhä avaamatta

Arsi haluaisi Matti Suutarin apuun — voittotili alemmassa jatkosarjassa yhä avaamatta

Haminan Arsin voittotili lentopallon 2-sarjan alemmassa jatkosarjassa osoittaa yhä nollaa. Arsi hävisi sunnuntaina kotisalissaan Tammelan Ryskeelle 0—3 (22—25, 15—25, 23—25), ja sarjapisteitä on kolmen ottelun jälkeen kasassa vasta yksi.

— Ensimmäinen ja kolmas erä olivat aika tasaisia, mutta vastustaja oli molemmissa ratkaisupalloissa parempi, Arsin joukkueenjohtaja Simo Suutari sanoi.

— Sankarin viitta oli nyt tarjolla kenelle tahansa, mutta ei sitä kukaan ottanut. Omia virheitä tuli turhan paljon.

10 pistettä tehnyt yleispelaaja Samppa Sivula palkittiin Arsin parhaana. Yhtä hyvin palkinnon olisi voinut antaa keskipelaaja Leevi Suutarille, joka teki 11 pistettä.

Arsi pelaa seuraavaksi paikallisvastustaja Korian Pontta vastaan.

— Se on niitä pelejä, jotka me voimme voittaa. Ei me aiota tässä sarjassa häntäpäähän jäädä, Simo Suutari sanoi.

Joukkueenjohtaja sanoi Arsin tutkivan KaVeen loppukaudeksi siirtyneen passari Matti Suutarin kaksoisedustusta. Haminalaisten toiveissa on, että KaVe-passari voisi edustaa keväällä myös Arsia silloin kuin aikataulu sallii.

Vaaraa putoamisesta Arsilla ei ole, sillä sarjasta ei putoa yhtään joukkuetta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet