PeKan naisjoukkueelle lisää pelaajasopimuksia — konkari Minna Sten jatkaa vuodella

Konkaripelaaja Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa. Sentteri on kirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Jukka Lehtoranta

Minna Sten pelasi keskimäärin viime kaudella 20 minuuttia per ottelu.
Minna Sten pelasi keskimäärin viime kaudella 20 minuuttia per ottelu.

Naisten Korisliigan mestarijoukkue Peli-Karhut saa tulevalle kaudelle rosteriinsa jälleen kovan kotimaisen vahvistuksen, kun joukkue ilmoitti solmineensa vuoden kestävän jatkosopimuksen Minna Stenin kanssa. 190-senttinen sisäpelaaja on ehtinyt pitkän uransa aikana edustamaan Suomea maaotteluissa 76 kertaa, Suomen mestaruuden hän on voittanut kahdesti. 31-vuotias Sten kuului viime kaudella PeKan tukipilareihin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

— Stenin jatkosopimus on meille erittäin tärkeä. Nyt meidän ei tarvitse etsiä ulkomaalaisvahvistusta vitospelipaikalle. Stenin merkitys joukkueelle on erittäin iso. Hän puolustaa hyvin vastustajien isoja pelaajia ja on hyökkäyksessä monipuolinen. Sten heittää hyvin kaukaa sekä omaa hyvät sentterin liikkeet korin alla. Hän on myös erittäin positiivinen persoona ja hieno esimerkki nuorille pelaajillemme, joukkueen päävalmentaja Roope Mäkelä kommentoi.

Sten kertoi päätöksen olleen jatkon kannalta helppo.

— Päätös jäädä Pekaan ei ollut vaikea. Viime kausi oli ajoittaisista vaikeista jaksoista huolimatta todella hauska ja ikimuistoinen. On mukava tehdä hommia kun on mukava porukka ympärillä. En malta odottaa, että päästään jatkamaan siitä mihin jäätiin keväällä, Sten hehkutti.

Sten urakoi viime kaudella pisteitä keskiarvolla 4,8, levypalloja kertyi 4,3 per ottelu. PeKa on aiemmin ilmoittanut solmineensa jatkosopimukset Noora Järvikankaan ja Ellen Järvisen kanssa.

Kommentoidut