Muik Hockey rokotti tehottomasti pelannutta Titaaneita — ”Mitään asennevammaa meillä ei ollut”

Muik Hockey rokotti tehottomasti pelannutta Titaaneita — ”Mitään asennevammaa meillä ei ollut”

Jääkiekon Suomi-sarjan häntäpään porukka Muik Hockey on Titaaneille koetinkivi. Kauden toinenkin kohtaaminen päättyi kotkalaistappioon, nyt Uudessakaarlepyyssä maalein 1—3.

Titaanien Ville Äijälä teki ottelun avausmaalin avauserässä, mutta Muik tuli tasoihin vajaassa minuutissa.

Maalittoman toisen erän jälkeen kotijoukkue meni johtoon ajassa 45.54. Päätösmaali syntyi puolisen minuuttia ennen loppusummeria Titaanien pelatessa alivoimalla.

— Mitään asennevammaa meillä ei ollut. Hyvä peli, hyvä ilme ja hyvä taistelu. Tämä ratkesi tehottomuuteen maalipaikoissa, Titaanien päävalmentaja Marko Oksanen sanoi.

Torjuntojen valossa ottelu oli tasainen (33—35), mutta Titaanit piti pelissä omaa hyvät maalipaikat -tilastoa. Oksasen mukaan kotkalaisilla oli tällaisia tekopaikkoja kolme kertaa enemmän kuin kotijoukkueella.

— Jos niistä ei pysty tekemään kuin yhden maalin, ei ansaitse voittoa.

Flunssa jyrää hyökkääjien kimpussa

Titaanit painii flunssa-aallon kanssa, ja se jakautuu eri pelipaikoille epätasaisesti. Puolustajat ovat remmissä, mutta hyökkääjistä on pula. Lauantaina puolustajat Jere Koikkalainen, Erkka Huttunen ja Lauri Kuusisto pelasivat hyökkääjän tontilla.

— Niin se vain on, etteivät puolustajat ole niitä pelaajia, jotka ovat hyökkäyspään ratkaisijoita.

Oksanen antoi tunnustusta Muik Hockeylle, joka on nyt voittanut neljästä edellisestä kotiottelustaan kolme.

— Joukkue puolusti fiksusti. He ovat pelanneet kotona hyvin, joten tiesimme kyllä, että tämä on vaikea paikka. Mutta paremmalla maalintekoteholla olisimme hoitaneet tämän pelin.

Titaanien vieraskiertue vie joukkueen sunnuntaina Seinäjoelle S-Kiekon vieraaksi. S-Kiekko vaihtoi päävalmentajaa reilu viikko sitten, ja on sen jälkeen voittanut kolme ottelua neljästä.

— Se on vielä astetta vaikeampi paikka. Pelillisesti ei suuria muutoksia tarvita, sillä paketti oli kasassa. Vain maalintekoon kaivataan terävyyttä.

Lisää pelaajia ei sunnuntaiksi liity mukaan. Itse asiassa voi käydä päin vastoin, sillä flunssa jatkaa jylläämistään.

— Muutaman pelaajan naama oli aika kalpea. Toivottavasti kaikki jaksavat sunnuntainakin pelata.

Kymen Sanomat näyttää sunnuntaina verkkosivuillaan ottelun S-Kiekko—Titaanit yhteistyössä Ruutu-palvelun kanssa. Ottelu alkaa kello 17.