KaVella odotetun vaikeaa Turussa — Hakkuripeli köhi ja Henri Piipari loukkaantui

KaVella odotetun vaikeaa Turussa — Hakkuripeli köhi ja Henri Piipari loukkaantui

Karhulan Veikoilla oli odotetun vaikeaa Turun Tovereiden vieraana miesten lentopallon 1-sarjassa. TuTo otti selvän kotivoiton puhtaasti 3—0 (25—19, 25—17, 25—15).

KaVe kävi avauserän alkupuoliskolla pari kertaa pienessä johdossa. Toisessa erässä kotkalaiset johtivat ottelua vain aivan erän alussa, kolmannessa eivät kertaakaan.

— TuTo oli ihan yhtä kova kuin odotimmekin. Heidän materiaalinsa mahdollistaa sen, että pisteitä tulee laajalta rintamalta. Emme oikein saaneet torjuntaa eteen niin hyvin kuin olisi pitänyt, KaVen pelaaja-valmentaja Matti Palonen sanoi.

KaVen yleispelaaja Mikael Korhola oli jälleen hyvä (11 pistettä), ja myös keskipeli toimi Anton Lepistön (7) johdolla. 2-sarjan Salpiksesta tullut uusi keskitorjuja Henri Jokinen iski neljä pistettä ja pääsi Palosen mukaan hyvin sisään kuvioihin.

Toisaalta hakkuripeli oli tehotonta, kun Aleksander Rastamo ei päässyt Ducksista mukaan ja Villemarkus Sumasella oli vähän heikompi päivä (2).

— Toisen erän viimeisessä pallossa Henri Piipari (4) loukkasi nilkkansa, ja jouduimme pelaamaan päätöserän vähän erilaisella kokoonpanolla. Hänen jalkansa jäi jonkun muun jalan alle puolustustilanteessa. Vielä ei tiedetä, kauanko hän on poissa, Palonen kertoi.

Ensi sunnuntaina KaVe pelaa Karhulan liikuntahallissa, vastaan tulee VaLePa. KaVe on 1-sarjassa seitsemäntenä, joukkueella on neljästä ottelusta kuusi pistettä.