Pulkkasella vahva alku Turkin finaaliturnauksessa — käväisi jopa kärkipaikalla

LUIS FORRA

Tapio Pulkkanen aloitti vahvasti Turkissa.
Tapio Pulkkanen aloitti vahvasti Turkissa.

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen aikoo ottaa kaiken hyödyn irti viime hetkellä saamastaan paikasta Euroopan-kiertueen finaalivaiheessa. Pulkkanen avasi ensimmäisen finaaliturnauksen Turkin Antalyassa tänään tuloksella 68, kolme alle parin ja jakaa sillä 20. sijaa. Mukana on 78 pelaajaa, jotka pelaavat kaikki täydet neljä kierrosta.

— Hyvä kierros tänään, Pulkkanen sanoi.

— Rautalyönnit olivat kohdallaan ja pääsin iskemään birdieitä hyvistä paikoista. Kenttä sopii minulle hyvin, joten tästä on hyvä jatkaa.

Pulkkanen aloitti kierroksensa Regnum Carya Golf & Spa Resortin kentän 11. reiältä ja oli neljän pelaamansa reiän jälkeen jo kolme alle parin. Rei’illä 11—13 (kentän 3—5) KG:n mies teki kolme birdietä putkeen ja nousi hetkeksi jopa jakamaan kisan kärkipaikkaa.

14. reiällä lipsahtanut tuplabogi ja viimeisen reiän bogi pudottivat Pulkkasen terävimmästä kärjestä, mutta hän on silti avauspäivän jälkeen erittäin hyvissä asemissa lunastamaan paikan myös finaalisarjan toiseen kilpailuun ensi viikolla Etelä-Afrikassa.

Sun Cityyn otetaan mukaan ilmoittautuneista ranking-listan 72 parasta, ja Pulkkanen on tällä hetkellä seitsemännellä varasijalla.

Palkintoarvoltaan 7 miljoonan dollarin Turkish Airlines Openin kärjessä on avauspäivän jälkeen Irlannin Paul Dunne (—7). Maailmanlistan kakkonen Justin Rose (Englanti) jakaa toista sijaa Irlannin Padraig Harringtonin ja Tanskan Thorbjörn Olesenin kanssa lyönnin Dunnea perässä.

Mikko Korhosen päivä alkoi hyvin: kolme alle parin seitsemän reiän jälkeen, mutta päättyi huonosti tulokseen kolme yli. Korhonen jakaa 67. sijaa.

Luetuimmat