Matilda Mässeli jatkaa Peli-Karhuissa — ”Lähiaikoina luvassa lisää sopimuksia”

MIKA STRANDÉN

Matilda Mässeli puolusti viime kauden finaaleissa Catzin tehopakkausta Aleighsa Welchiä.
Matilda Mässeli puolusti viime kauden finaaleissa Catzin tehopakkausta Aleighsa Welchiä.

Naisten koripallomestari Peli-Karhut on tehnyt kuudennen pelaajasopimuksen ensi kauden joukkueeseensa. PeKan riveissä jatkaa 20-vuotias sentteri Matilda Mässeli.

Seuraava liigakausi on 186-senttiselle Mässelille jo viides aikuisten tasolla. Hän ei ole koskaan ollut joukkueen tehotilastojen kärkinimiä (viime kaudella 9.50 minuuttia, 1,3 pistettä ja 2,1 levypalloa per ottelu), mutta puolustuskorilla Virolahden Sammon kasvatti on monasti osoittanut kykynsä isojen pelaajien tuuraajana.

— Tämä on meille tärkeä sopimus. Matilda on yksi sarjan parhaista isojen pelaajien puolustajista, PeKan päävalmentaja Roope Mäkelä sanoi.

PeKalla on sopimukset ensi kaudeksi Mässelin lisäksi Laura Lehtorannan, Reetta Tulkin, Noora Järvikankaan, Ellen Järvisen ja Ashli Paynen kanssa.

— Lähiaikoina on luvassa lisää, Mäkelä sanoi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet