Aleksi Lepällä erinomainen kisapäivä lauantaina

Leppä jatkoi hyviä otteitaan Hollolassa käytävissä kisoissa.

Risto Aarrekivi

Aleksi Leppä kohensi sijoituksiaan toisena kisapäivänä.
Aleksi Leppä kohensi sijoituksiaan toisena kisapäivänä.

Haminan Ampumaseuraa edustava Aleksi Leppä jatkoi kisaurakkaansa Hollolassa lauantaina. Leppä nappasi hopeaa 300 metrin Eurooppa Cupin 3x40 laukauksen täysmatsissa tuloksella 1167. Kisan voitti Sveitsin Gilles Dufauxille, joka voitti myös perjantaina ammutun vakiokiväärin. Leppä jäi voittajasta neljän pisteen verran. Leppä ampui polvelta 386, makuulta 396 ja pystystä 385.

— Polvi oli tänään vähän vaikeaa, vaikka ei ollut kuin pari huonoa laakia, mutta sitten kun se lähti kulkemaan, niin sitten oli helppoa. Makuu oli hyvää ammuntaa. Pysty oli myös ihan hyvää ampumista yhtä seiskaa lukuun ottamatta. Kokonaisuudessaan aika tasainen suoritus, mutta harmitti ettei ihan huippua ollut, Leppä kommentoi tiedotteessaan.

Haminan Antti Puhakka sijoittui kymmenenneksi ja Juha Rutonen oli sijalla 11. Perjantaina ammutussa vakiokiväärin kisassa Leppä sijoittui pronssille.

Lauantain iltapäivän 300 metrin makuuammunnan karsintakilpailussa Leppä ampui erinomaiset pisteet 594 ja oli karsinnan voittaja. Tulos sivusi Lepän omaa henkilökohtaista ennätystä.

— Hyvää ammuntaa oli alusta alkaen. Loppuun vedin muutaman laakiin tuuleen, mutta muuten meni hyvin, Leppä kertoi.

Perjantaina ammutussa vakiokiväärin kisassa Leppä sijoittui pronssille.