KTP kertoo uuden päävalmentajan nimen torstaina Kotkan torilla

KTP kertoo uuden päävalmentajan nimen torstaina Kotkan torilla

Jalkapallon Ykkösessä säilynyt KTP kertoo uuden päävalmentajansa nimen torstaina. KTP järjestää tiedotustilaisuuden Kotkan torilla sijaitsevassa seuran torikahvila Kaks7:ssa. Tilaisuus alkaa kello 13.

Tällä kaudella joukkuetta valmensi Jari-Pekka Gummerus. Jo jokin aika sitten ilmoitettiin, että hän ei jatka tehtävässä vaan palaa FC KTP:n valmennuspäälliköksi. Kakkosvalmentajana toimi seuran talenttivalmentaja Ossi Virta.

Huhupörssissä nimet ovat olleet tiukassa. Esillä on ollut lähinnä KTP:n entinen pelaaja vuosilta 1998—2000, virolainen Argo Arbeiter. Hän valmentaa tällä hetkellä Tallinnan Kalevia Viron pääsarjassa, joka päättyy viikonloppuna.

Myös yhdysvaltalaisen Mike Keeneyn nimi on vilahdellut huhuissa, mutta Kuopion Palloseuran valmennustiimin jättävä Keeney on tehnyt sopimuksen Kakkoseen nousseen Kouvolan Susien kanssa.

Liigasta pudonneen TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ponnahti vapaille markkinoille viime viikolla. Hän ilmoitti tappiollisen karsinnan jälkeen, ettei jatka Turussa ensi kaudella.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset