Peli-Karhujen energiapakkaus Zykera Rice takoo pisteitä Kotkassa myös ensi kaudella – "Meillä on jo nyt todella kova korinaluskaksikko"

Raimo Eerola

Zykera Rice nousi korkeimmalle Peli-Karhujen ja Catzin välisessä ottelussa helmikuussa.
Zykera Rice nousi korkeimmalle Peli-Karhujen ja Catzin välisessä ottelussa helmikuussa.

Naisten Korisliigan Peli-Karhut kertoi lauantaina tehneensä jatkosopimuksen yhdysvaltalaisen Zykera Ricen kanssa.

Rice, 23, oli kesken jääneellä liigakaudella PeKan tehokkain pelaaja pisteiden ja levypallojen valossa. Hänen pistekeskiarvonsa 20,6 oli naisten liigan viidenneksi paras ja levypallokeskiarvo 9,6 liigan 12:nneksi paras.

PeKa ehti korjata kauden aikana yhden pokaalin, kun se voitti Suomen cupin finaalissa Kouvottaret. Rice takoi finaalissa 23 pistettä ja otti 11 levypalloa.

Ennen kauden alkua hän lupasi donkata ottelussa, ja toteutti lupauksensa 22. helmikuuta kotiottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

– Loistavaa saada Zykera takaisin joukkueeseen. Hän on huippupelaaja, joka menee koko ajan kehityksessä isoin askelin eteenpäin. Lisäksi hän on iloinen ja energinen persoona, joka tulee kaikkien kanssa toimeen, PeKan päävalmentaja Roope Mäkelä sanoo.

– Tämän sopimuksen myötä meillä on jo nyt todella kova korinaluskaksikko (Rice ja aiemmin jatkosta sopinut Elena Melto). Uskon että saamme lähipäivinä lisää tiedotettavaa.