Miehikkälän Moottorikerhon Ville Meisola ajoi yhdeksänneksi SM-motocrossissa

Meisola nousi SM-pisteissä kymmenenneksi viikonlopun jälkeen.

Ilpo Lommi

Meisola pääsi hyville sijoituksille, vaikka kaatuikin toisessa erässä. Arkistokuva vuodelta 2014.
Meisola pääsi hyville sijoituksille, vaikka kaatuikin toisessa erässä. Arkistokuva vuodelta 2014.

Miehikkälän Moottorikerhon Ville Meisola jatkoi kelpo ajojaan motocrossin SM-sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa Alavudella viikonloppuna. Hän sijoittui MX1-pääluokan yhteistuloksissa yhdeksänneksi ajettuaan avauserässä kahdeksanneksi ja toisessa kymmenenneksi yhden kaatumisen jälkeen. Aika-ajossa hän oli kymmenes, joten kisaerät sujuivat suunnilleen samalla tasolla.

— Kummatkaan startit eivät onnistuneet parhaalla tavalla. Toisen erän kaatuminen ei ollut onneksi paha ja pääsin nopeasti jatkamaan ajoa. Kisat tuntuvat sujuvan yhä paremmin kauden loppua kohti vauhtirutiinin kasvaessa, totesi varsin tyytyväinen Meisola.

Tavoitteena pysyä kymmenen parhaan joukossa

Meisola nousi SM-pisteissä yhden sijan kymmenenneksi. Jäljellä on vielä kolmen viikon päästä Porin osakilpailu. Meisolan tavoitteena on pysyä kymmenen parhaan joukossa. Viikonloppuna Meisola ajaa Hyvinkäällä yksittäisen Super MX:n kilpailun.

MX1-luokan ykköseksi ajoi Kim Savaste. Juuso Matikainen oli tasapisteissä kakkonen. SM-sarjaa johtaa kuitenkin neljänneksi jäänyt virolainen Karel Kutsar. MX2-luokan voitti Emil Silander.

Miehikkälän MK:n viime kausina MX2-luokan SM-sarjaa ajanut Elias Vanhalakka ei palannut vielä crossiradoille Alavudella, mutta tehnee sen vajaan parin viikon päästä Lappeenrannassa MX-liigan kilpailussa testatakseen vauhtia kerhojoukkueiden syyskuiseen SM-kilpailuun.