Tasonnosto lauantaista, mutta takkiin tuli — Titaanit pysyi Pyryn kyydissä puoli tuntia

Kimmo Seppälä

Panu Laitinen teki ottelun viimeisen maalin. Kuva on lauantailta.
Panu Laitinen teki ottelun viimeisen maalin. Kuva on lauantailta.

Titaanien avausviikonloppu jääkiekon Suomi-sarjassa toi kaksi tappiota. Lauantaisen S-Kiekko-tappion perään Titaanit hävisi sunnuntaina Nokialla Pyrylle 5—9 (1—1, 2—5, 2—3).

Lauantain löperöön 1—5-tappioon sunnuntain esitystä ei päävalmentaja Marko Sykön mukaan voi verrata.

— Hassulta kuulostaa sanoa näin, mutta tämä oli meiltä tasonnosto. Olimme puoli tuntia hyvin mukana numeroidenkin valossa, Sykkö sanoi.

Titaanien Niklas Malinen, Ville Myyryläinen ja Petja Summanen olivat vieneet vieraat 3—2-johtoon. Haaveet pisteistä karkasivat toisen erän puolivälissä: Pyry iski kolme maalia kahden minuutin sisällä ja vielä yhden erän lopussa, joten päätöserään lähdettäessä peli olikin 6—3 Pyrylle.

— Pyry teki pari hyvää täsmäiskumaalia. Kolmannessa erässä pyrimme pelaamaan joukkueena loppuun asti, mutta emme voineet paremmallemme mitään, Sykkö tunnusti.

Päätöserässä Titaanien maalintekijät olivat Miikka Hakala (7—4) ja Panu Laitinen (9—5).

Sykön mukaan Titaanit kohensi lauantaista erityisesti puolustuspeliään.

— Silloin oli avoimet ovet. Pelaajien välit olivat pitkät, ja S-Kiekko tuli sieltä helposti läpi. Nyt puolustimme keskustaa viiden äijän voimin, ja puoli tuntia kestimme.

— Maalin edustalla vastustaja oli meitä parempi. Merkkauspelimme petti muutamassa maalissa.

Perjantaina Titaanit matkustaa Järvenpäähän Haukkojen vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet kauden alla kolmasti, voitot ovat kotkalaisille 2—1. Sarjassa Titaanien tapaan kahdesti hävinneen Haukkojen odotetaan rimpuilevan Suomi-sarjan häntäpäässä.

— Turha ajatella, että se on varmat pisteet Järvenpäästä -peli. Asetelma on erilainen kuin tänään (Pyryä vastaan), koska meidän pitää ottaa ohjat käsiin eikä odotella, Sykkö sanoi.

Uusimmat uutiset