LaPa-95 ja KTP jäivät ilman maaleja naisten nousukarsinnan avauksessa – "Vahvuutemme tulevat paremmin esiin Arto Tolsa -areenalla"

Juha Rika

LaPa-95 ja KTP jäivät ilman maaleja naisten nousukarsinnan avauksessa – "Vahvuutemme tulevat paremmin esiin Arto Tolsa -areenalla"

Naisten itäisen alueen Kolmosesta sarjaporrasta ylemmäs jalkapalloilemaan haluavat Lapinlahden Pallo -95 ja KTP eivät saaneet lauantaina eroa aikaan. Lapinlahdella pelattiin maaliton tasapeli, joten katseet kääntyvät ensi viikon lauantaihin ja Arto Tolsa -areenalla pelattavaan toiseen osaotteluun.

– Minimitulos meille, KTP:n päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus kuvaili tuntemuksiaan nollanollasta.

Kumpikin joukkue oli voittanut Kolmosen lohkonsa kaikki kymmenen ottelua ja takonut siinä sivussa hurjan maalimäärän: LaPa 87 ja KTP 59. Lauantaina KTP loi enemmän maalintekotilanteita.

– Heillä oli kaksi sellaista laukausta kohti maalia, jotka voi kohtuullisesti lukea maalipaikoiksi. Me olimme hallitsevampia, ja kerran pallo taisi ollakin jo maaliviivan yli, mutta se jäi tuomaristolta havaitsematta. Odotin, että olisimme saaneet maaleja aikaan. Hyökkäyspeliin jäi parannettavaa, Gummerus sanoi.

Hän oli tyytyväinen KTP:n puolustuspeliin.

– Olimme painottaneet sitä jo muutaman viikon ajan. Pystyimme eliminoimaan vastustajan vaarallisimpien yksilöiden vahvuudet.

Oman pienen tuskansa aiheutti pelialusta, pehmeä ja sateisen sään liukastama luonnonnurmi.

– Pelaajien tekniikka oli koetuksella. Tuli liukastelua ja harhasyöttöjä, jollaisia ei normaalisti meiltä tekonurmella tule. Uskon, että olemme Arto Tolsa -areenalla vahvempia. Vahvuutemme tulevat siellä paremmin esille, Gummerus sanoi.

Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan Kotkassa ensi viikon lauantaina 26. syyskuuta kello 18.30. Otteluparin voittaja nousee ensi kaudeksi Kakkoseen, vierasmaalisääntö on käytössä.

Uusimmat uutiset