Peli-Karhuille historiallinen voitto Savilahden Urheilijoista

Jalkapallon miesten Kolmosessa PeKa onnistui pitämään takanaan SavU:n numeroilla 2—1 (2—1).

Peli-Karhuille historiallinen voitto Savilahden Urheilijoista

Jalkapallon Kolmosessa käytiin tasainen kamppailu Peli-Karhujen ja Savilahden Urheilijoiden välillä, joka päättyi maalin erolla lukemiin 2—1 (2—1). PeKa pitää sarjataulukon toista sijaa, mutta heti kolmantena paikkaa pitää SavU.

Ottelun kaikki maalit syntyivät avausjakson aikana. Avauosuman verkon pohjille pääsi laittamaan kotijoukkueen Matti Paakkanen, kun aikaa oli kulunut 24 minuuttia. Ottelun toinenkin maali oli PeKan käsialaa Teemu Honon osuessa. Kamppailun viimeisen maalin mallasi vieraiden Mikko Mutka aivan ensimmäisen jakson loppupuolella.

PeKan Miikka Molander piti voittoa jopa historiallisena.

— Emme ole voittaneet kyseistä joukkuetta ikinä 2010-luvulla, emmekä sinä aikana koskaan, kun minä olen ollut kuvioissa mukana. Nyt kryptoniitti on viimein karistettu pois selästä, Molander veisteli värikkäästi.

Ottelu oli vieraiden hienoista hallintaa puoliajan jälkeen, mutta tasoitusmaalia ei ottelussa enää nähty.

— Ei yhden maalin johto ole koskaan turvallinen, eikä voitto helpolla tullut. Vastustaja pääri puoliajan jälkeen hätyyttelemään meidän maaliamme, emmekä me päässeet kunnolla vastahyökkäyksiin, mutta voitto on pääasia ja ansaitusti se tuli.

PeKa kohtaa seuraavana vieraskentällä paikallisottelussa Haminan Pallokissat ensi keskiviikkona 19.6. klo 18.30.