HaPK piristyi edellisestä, mutta hävisi taas – "Ei tämä toivotonta ole, koska..."

Juha Rika

HaPK piristyi edellisestä, mutta hävisi taas – "Ei tämä toivotonta ole, koska..."

– Ikävää toistaa samaa virttä, mutta ansitsisimme kyllä enemmän, Haminan Pallo-Kissojen valmentaja Saku Halonen manasi lauantaina kotikentällä, kun HaPK oli hävinnyt Kolmosen ottelun Savilahden Urheilijoille 0–3 (0–0).

HaPK jatkaa nollakerhossa yhdessä naapuri KyPan kanssa neljän sarjakierroksen jälkeen.

Viikko sitten Halonen ripitti nuorta joukkuettaan "aneemisesta esityksestä" Heinolassa Union Plaania vastaan. Nyt HaPK oli paljon parempi, mutta pistetiliä hyväkään esitys ei avannut.

– Pirun hyvä tason nosto edellisestä, mutta millään ei saada palloja maaliin. Ensimmäisellä jaksolla oli paikkoja vaikka mihin ja toisen alkukin oli hyvä, mutta sitten kävi niinkuin kävi, Halonen sanoi.

SavU:n Peetu Kerminen teki 57. minuutilla 0–1, brasilialainen MP-laina Lucas dos Santos Oliveira 69. minuutilla vapaapotkusta nätisti 0–2 ja Kerminen lisäminuuteilla lopulta 0–3. Vieraitten tehtävää helpotti HaPKin Saja Leighin kahdesta nopeasta varoituksesta tullut ulosajo 20 minuuttia ennen loppua.

– Harmittaa joukkueen puolesta. Pojat tekivät tolkuttoman määrän töitä ja pelasivat hyvin, mutta ei vain saatu tulosta, Halonen sanoi.

Valmentaja jaksaa kuitenkin uskoa parempaan.

– Ei tämä toivotonta ole, koska jos pystymme luomaan näin paljon tilanteita noin hyvää joukkuetta vastaan, jossain vaiheessa niistä alkaa tulla maalejakin.

Uusimmat uutiset