SaiPa-kasvatti Karjalainen Titaanien harvenneita rivejä paikkaamaan – Viime kaudella 11 liigapeliä pelannut hyökkääjä kaukalossa jo huomenna

SaiPa-kasvatti Karjalainen Titaanien harvenneita rivejä paikkaamaan – Viime kaudella 11 liigapeliä pelannut hyökkääjä kaukalossa jo huomenna

Titaanit on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen SaiPa-kasvatti Henry Karjalaisen kanssa. Karjalainen pelasi viime keväänä Liigaa SaiPassa 11 ottelun verran ja teki niissä yhden maalin.

Tällä kaudella 22-vuotias hyökkääjä on pyrkinyt murtautumaan Mestikseen ensiksi TUTOn ja sitten Ketterän riveissä, mutta sopivanlaista pelillistä roolia ei lopulta löytynyt kummastakaan.

Kolmen voiton putkessa porhaltava Titaanit tarrasi kiinni lupaavaan pelimieheen, koska joukkueen sairaslistalla alkaa olla huolestuttavasti mittaa.

— Pääsimme varsin nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, että Titaanit voisi Suomi-sarjassa pelaavana joukkueena olla Karjalaiselle hyvä kasvualusta tulevaisuutta silmällä pitäen, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen sanoi Titaanien tiedotteessa.

— Meillä on tarve saada lisää pelaajia riveihimme. Henkalta voimme tämän tarpeen täyttämisen ohella odottaa saavamme myös rutkasti pelillistä vahvistusta.

Karjalainen harjoitteli Titaanien kanssa ensimmäisen kerran tänään. Hän pelannee jo huomenna kotiottelussa oululaista AIK/Laser HT:tä vastaan.

— Henkalla on muutama viikko edellisestä pelistä Ketterässä, jonka seurauksena näyttö- ja pelihalut ovat varmasti kovat. Haluamme ilman muuta ottaa ne heti hyötykäyttöön, Piispanen sanoi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet