Kausi pakettiin hallissa? – Jaro ilmoittaa jo uuden pelipäivän KTP-ottelulle, vaikka KTP:n joukkue on toistaiseksi karanteenissa

Seurat ovat toistaiseksi päättäneet, että Ykkönen päättyisi 31. lokakuuta. Uusimman käänteen takia aikataulu on KTP:n osalta lähes mahdoton.

Juha Rika

Kausi pakettiin hallissa? – Jaro ilmoittaa jo uuden pelipäivän KTP-ottelulle, vaikka KTP:n joukkue on toistaiseksi karanteenissa

Jalkapallon Ykkösen kauden saattaminen loppuun pelaamalla hankaloituu entisestään.

Lauantain Jaro–KTP ja AC Oulu–MP siirtyvät toiseen ajankohtaan. Syynä on tiistain MP–KTP -ottelussa tapahtunut mahdollinen korona-altistuminen. Kymsoten infektiolääkäri on määrännyt KTP:n joukkueen toistaiseksi karanteeniin.

Yhdellä KTP:n pelaajalla on koronatartuntaan sopivia oireita. Pelaajan koronatestitulos saadaan aikaisintaan lauantai-iltana. KTP kertoo tiedottavansa asiasta lisää myöhemmin.

MP:n joukkuetta ei ole asetettu karanteeniin, mutta pelaajat ja taustahenkilöt testataan varmuuden vuoksi viikonlopun aikana.

– Eli joukkue ei tällä hetkellä kuitenkaan ole missään karanteenissa ja kaikki joukkueen jäsenet ovat ainakin toistaiseksi terveitä, vaikka osassa mediassa onkin ollut toisenlaista tietoa, MP kertoi nettisivuillaan perjantaina.

Palloliitto tiedottaa otteluiden uusista pelipäivistä myöhemmin. Sanomalehti Kalevan mukaan AC Oulu–MP -ottelu pelataan keskiviikkona 28. lokakuuta, mikäli pelaajille tehdyt testit osoittautuvat negatiivisiksi.

Seurat ovat toistaiseksi päättäneet, että Ykkönen päättyisi 31. lokakuuta. Uusimman käänteen takia aikataulu on KTP:n osalta lähes mahdoton. KTP:lla pitäisi olla ensi viikolla kaksi ottelua. Jo kertaalleen koronan takia siirretty VPS-ottelu keskiviikkona (28.10.) ja kauden päätösottelu Kajaania vastaan lauantaina (31.10.).

Jaro ilmoittaa nettisivuillaan, että Jaro–KTP pelataan Tellushallissa keskiviikkona 4.11., mikäli KTP:n pelaajien testitulokset ovat negatiiviset.

Luetuimmat