Eaglesin varmat otteet jatkuvat — Bears kaatui kärkiottelussa

Eagles jatkaa tappiottomalla tiellä amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonassa. Huippupelintekijä Nesi Carpelanin mukaan joukkue on kehittynyt viime vuodesta.

Pekka Kimpanpää

Eaglesin Akeem Foster (88) nappaa pallon kiinni maalialueella kauden avausottelussa.

Miesten 1. divisioonan kärkikamppailussa Kotka Eagles otti kovan vierasvoiton Porin Bearsista lukemin 6—39 (0—13). Bears kuuluu sarjan ehdottomasti kovimpiin vastuksiin, mutta tällä kertaa porilaisista ei ollut pysäyttämään Eaglesia, joka on todistanut olevansa kovassa iskussa. Sarjan avausottelussa kotkalaiset nujersivat kotikentällään murskaavasti ECG:n numeroilla 65—20.

—  Alkukausi on sujunut meiltä todella hienosti. Viime kauteen verrattuna olemme tehneet erityisesti parannuksia pallonriistoissa, joita on tullut nyt selkeästi enemmän, Eaglesin valmentaja ja pelinrakentaja Nesi Carpelani kertoo.

Vierasottelu Bearsia vastaan oli Eaglesin kauraa alkutahdeista lähtien ja onnistumisia kertyi pelaajistolle laajalla rintamalla. Kanadalaisvahvistus Akeem Foster uarkoi ottelussa kaksi maalia, kuten myös niin ikään Jani Heinisalo. Carpelani viimeisteli neljä maalia ja pelintekijä palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Kehuja irtosi ottelun jälkeen myös puolustuksen linjalle.

—  Kaleb Wezdenko pelasi huippuottelun ja oli puolustuksessamme pysäyttämätön, Carpelani suitsutti.

—  Nyt on tärkeä vierasvoitto alla kovasta vastustajasta ja saamme pitää väliviikkoa peleistä ja parannella vammoja.

Eaglesin seuraava ottelu on 14.6. Harjun kentällä. Tällöin vastaan asettuu Crusaders.

Kommentoidut