Parru HT laittoi kohtuullisesti hanttiin Piranha’sille — Kotkalaisten pelaajapula on historiaa, kun lauantainakin saadaan joukot liikkeelle

Parru HT laittoi kohtuullisesti hanttiin Piranha’sille — Kotkalaisten pelaajapula on historiaa, kun lauantainakin saadaan joukot liikkeelle

Kaksi jääkiekon sarjakautta pelitaukoa pelaajapulan vuoksi pitänyt kotkalainen Piranha’s kokosi täksi kaudeksi pitkän pelaajalistan 3. divisioonaan. Piranha’s saikin mukavasti joukkovoimaa perinteisesti hankalalle lauantai-illan myöhäismatkalle Lappeenrantaan. Kotkalaiset ottivat Parru HT:stä 6—3-voiton.

— Meillä oli 17 kenttäpelaajaa mukana, neljä hyökkäysvitjaa ja viisi pakkia. Tunnustusta myös Parrulle, jos me olemme vahvistuneet niin ovat hekin, joukkueenjohtaja Esa Tirkkonen sanoi sarjan heittopusseihin joka vuosi lukeutuvasta kotijoukkueesta.

Piranha’s meni avausminuutin aikana 2—0-johtoon. Parru kavensi, mutta viimeistään Tomi Salovaaran 1—5-maali päätöserän alussa ratkaisi matsin, vaikka Parru pääsikin vielä 3—5-tilanteeseen.

— Rikkonainen peli. Pelirytmiä oli vaikea löytää, kun aina joku ukko istui jäähyllä, Tirkkonen sanoi kotkalaisten otettua 10 kahden minuutin rangaistusta.

— Ehkä se oli vähän asennekysymyskin. Olemme tottuneet voittamaan täällä, ja avausottelussamme voitimme Panthersin 12—0.

Petja Summasen tehot olivat 2+1, Juuso Löppösen 2+0, Joonas Eväkosken 0+3 ja Marko Puhakan 0+2. Eetu Salovaara teki yhden maalin.

Maalivahti Alex Kolkkinen pelasi hyvän ottelun ja torjui 26 kertaa.

Uusimmat uutiset