Piranha’sin luistin ei liikkunut, Parru HT haki pisteet Kotkasta — ”En tiedä, mikä siinä on näitä oletusarvoisesti heikompia vastaan”

Piranha’sin luistin ei liikkunut, Parru HT haki pisteet Kotkasta — ”En tiedä, mikä siinä on näitä oletusarvoisesti heikompia vastaan”

Kotkalaisen Piranha’sin tulokset jääkiekon 3. divisioonassa ovat tällä kaudella seilanneet laidasta laitaan. Sunnuntain myöhäisottelussa Kotkassa Piranha’s hävisi lappeenrantalaiselle Parru HT:lle 3—4 (2—2, 1—2, 0—0).

Parru on kuuden joukkueen sarjassa viidentenä. Piranha’s on tänä syksynä hävinnyt myös jumbona olevalle lahtelaiselle Panthersille.

— En tiedä, mikä siinä on näitä oletusarvoisesti heikompia vastaan. Olemme kuitenkin voittaneet Iitin (sarjakärki) ja ValKin (kolmonen), kotkalaisten joukkueenjohtaja Esa Tirkkonen pohdiskeli.

— Sopisiko meille sitten nopeampirytminen peli? Mutta onneksi tänään ei ollut enempää vauhtia, emme olisi pärjänneet yhtään. Tänään ei luistin liikkunut ollenkaan.

Piranha’s meni avauserän alussa nopeasti 2—0-johtoon, kun ykkösketjun Petja Summanen ja nelosketjun Eero Peltoniemi onnistuivat. Erätauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa, ja toisen erän alusta loppusummeriin asti Piranha’s olikin takaa-ajaja.

— Nihkeää oli. Joo, teimme kaksi nopeaa maalia alkuun, mutta siihen se loppui. Tuli hetkittäisiä onnistumisia, mutta vastustajan veskari otti hyviä koppeja. Emme olleet tarpeeksi huolellisia, Tirkkonen sanoi.

Piranha’sin 3—4-kavennuksen iski Mikko Kiviranta sekunnin ennen toisen erän päättymistä.

Parrun maalivahti Kristian Heiskala torjui 58 kertaa, Piranha’sin Alex Kolkkinen 53.

Piranha’s jatkaa sarjakakkosena. Ensi lauantaina joukkue vierailee neljäntenä olevan AaKoon kotijäällä.