Tapio Pulkkanen putosi keulilta Etelä-Afrikassa — ”Vähän piti mietiskellä kierroksen jälkeen, mikä meni pieleen”

All Over Press

Tapio Pulkkanen putosi keulilta Etelä-Afrikassa — ”Vähän piti mietiskellä kierroksen jälkeen, mikä meni pieleen”

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen putosi terävimmästä kärjestä golfin Euroopan-kiertueen osakilpailun kolmannella kierroksella. Pulkkanen pelasi Etelä-Afrikan Johannesburgissa käytävän kilpailun kolmoskierroksen 72 lyönnillä (1 yli par-tuloksen).

Torstaina 65 ja perjantaina 66 lyöntiä käyttänyt Pulkkanen putosi kisan kärkipaikalta jaetulle 14. sijalle. Hänen yhteistuloksensa 203 alittaa kentän par-tuloksen kymmenellä lyönnillä.

Pulkkanen oli kärkikymmenikössä vielä kolme reikää ennen hänen kierroksensa päättymistä, mutta kotkalainen löi 16. ja 17. reiällä bogit.

Bogeja tuli kierrokseen yhteensä neljä, birdieitä kolme.

— Vähän piti mietiskellä kierroksen jälkeen, mikä ei kulkenut, mutta lyhykäisyydessään putti ei oikein uponnut ja muutama rautalyönti oli heikko. Myös pituuskontrolli lähestymisissä oli vähän kahvilla. Huomenna vain uuteen nousuun ja kärkisijoja tavoittelemaan, Pulkkanen viestitti Etelä-Afrikasta.

Matkaa kymmenen parhaan joukkoon on ennen päätöskierrosta yksi lyönti. Kolmossija on kolmen, kakkossija neljän ja kärkisija viiden lyönnin päässä.

Ykkösenä on ennen sunnuntaita isäntämaan Louis Oosthuizen, joka pelasi lauantaina 64 lyönnin kierroksen.

Uusimmat uutiset