KTP kohtaa cupissa Aleksi Tarvosen edustaman Ilveksen, ottelu pelataan ensi viikolla Kotkassa

Kimmo Seppälä

Aleksi Tarvonen kiitti yleisöä poistuessaan vaihtoon viimeisessä kotiottelussaan KTP:n paidassa 20. lokakuuta.

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva arpoi KTP:lle Suomen cupin vastukseksi liigajoukkueista Ilveksen.

Ottelu pelataan Arto Tolsa -areenalla 15.—17. maaliskuuta eli ensi viikon viikonloppuna.

Ilves pelasi erinomaisesti cupin omassa liiga-alkulohkossaan. Se voitti viidestä ottelusta neljä ja pelasi kerran tasan. Lohkovoittajan maaliero oli 12—4.

Ilveksessä pelaa kotkalainen Aleksi Tarvonen, joka jätti KTP:n viime kauden jälkeen. Hän teki marraskuussa tamperelaisten kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

16 parhaan joukossa on mukana kahdeksan liigan sisäisistä alkulohkoista jatkoon edennyttä joukkuetta, jotka arvottiin vierasjoukkueiksi alempisarjalaisia vastaan.

Ykkösestä neljännesvälierissä pelaavat karsintalohkoista jatkoon menneet TPV, KTP, AC Oulu ja Haka. Kakkosesta mukana ovat Kakkosen cupin finaaliin edenneet oululainen Hercules ja helsinkiläinen Gnistan.

16 joukkueen porukan täydentävät viime syksynä pelatun piirinsarjojen joukkueiden Regions’ Cupin finalistit Vantaan Jalkapalloseura ja vaasalainen FC Kiisto. VJS nousi tulevaksi kaudeksi Kakkoseen, Kiisto on Kolmosen joukkue.

Neljännesvälierien (pelataan 15.—17.3.) otteluparit:

KTP—Ilves

FC Kiisto—FC Lahti

TPV—IFK Mariehamn

Hercules—Inter

VJS—KPV

Gnistan—VPS

AC Oulu—Honka

Haka—RoPS

Luetuimmat

Uusimmat uutiset