KTP:lle iso menetys – Aleksi Tarvonen lähtee ensi kaudeksi liigaan

Antti Kaarto

Aleksi Tarvonen teki kauden 2017 avausottelussa Kultsua vastaan kolme maalia ja sai muistoksi knallin.

Harmi meidän kannaltamme, mutta toisaalta tämä on hieno asia Taren uran kannalta. — Jukka Mustonen

Jalkapalloilija Aleksi Tarvonen jättää KTP:n ja siirtyy ensi kaudeksi toistaiseksi nimeämättömään liigaseuraan. 24-vuotias hyökkääjä on KTP:n oma kasvatti ja on vuosia kuulunut joukkueensa runkopelaajiin.

Tällä kaudella Tarvonen on pelannut Ykkösessä 22 ottelua (20 avauskokoonpanossa) ja tehnyt niissä neljä maalia, toiseksi eniten joukkueessaan Aleksi Pahkasalon jälkeen.

– Harmi meidän kannaltamme, mutta toisaalta tämä on hieno asia Taren uran kannalta. Häntä on kyselty liigaseuroihin joka vuosi ja hänellä on kyllä edellytykset pärjätä siellä, FC KTP:n hallituksessa edustusjoukkueesta vastaava Jukka Mustonen sanoo.

Tarvonen on pelannut kotkalaisella edustusjoukkuetasolla 15-vuotiaasta asti. Otteluja Kotkan Työväen Palloilijoissa ja FC KTP:ssä on kertynyt yhteensä 148 ja maaleja 29. Kaudella 2015 Tarvonen pelasi kaksi ottelua lainassa Kouvolan Susissa ja teki toisessa niistä maalin.

Uusi seura kertoo aikanaan

Mustonen sanoo tietävänsä Tarvosen uuden osoitteen, mutta ei kerro sitä.

– Se on hänen uuden seuransa tehtäviä, Mustonen sanoo.

– Olisimme toivoneet, että Tare pelaa liigassa KTP:n paidassa. Toivottavasti niin vielä tulevaisuudessa tapahtuu.

Tarvonen pelaa näillä näkymin viimeisen kotiottelunsa KTP:ssä lauantaina Jaroa vastaan. KTP:n kausi päättyy viikon kuluttua KPV-ottelulla Kokkolassa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset