Sebastian Dolivo jatkaa KTP:ssä kahden vuoden sopimuksella – ”Aika paljon jäi hampaankoloon”

Kimmo Seppälä

Sebastian Dolivo on KTP:n pelaajia ainakin kahden seuraavan kaudena ajan.
Sebastian Dolivo on KTP:n pelaajia ainakin kahden seuraavan kaudena ajan.

Toppari Sebastian Dolivo on solminut FC KTP:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. 21-vuotias puolustaja oli viime kaudella Kakkosen lohkovoittajan runkopelaajia ja pelasi sarjassa täydet minuutit — pelikieltojen vuoksi tulleita pakkohuileja lukuunottamatta.

— Sain paljon peliaikaa eikä tullut loukkaantumisiakaan. Siitä täytyy olla kiitollinen, Dolivo sanoi.

— Kausi meni muuten hyvin, mutta nousukarsinnasta jäi tietysti aika paljon hampaankoloon. Itselleni tappio karsinnoissa oli jo toinen kerta. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö olisi ensi vuonnakin karsimassa noususta.

Dolivo opiskelee Kotkassa naprapaatiksi. Ammattikorkeakoulua on jäljellä kaksi vuotta, joten uuden sopimuksen mitta sopii entiselle Klubi-04:n topparille hyvin.

— Kahden vuoden sopimus kertoo seuran luottamuksesta minua kohtaan. Nyt pystyn keskittymään kunnolla pelaamiseen.

KTP:llä on nyt sopimukset viiden pelaajan kanssa. Anton Eerola ja Onur Celik ovat Dolivon tavoin jatkajia ja Ville Oksanen palaa vuoden tauolta. Kokonaan uusi mies on vain Legirus Interistä siirtyvä Aleksi Pahkasalo.

KTP:n mukaan uusia sopimusuutisia on luvassa ”toivottavasti pian”.

— Ehkä jo huomenna, mutta todennäköisemmin ensi viikolla, varapuheenjohtaja Jukka Mustonen sanoi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet