Pyhtääläinen Pyroll osti tehtaan Saksasta

Pyroll osti Stora Ensolta kartongin arkituspalveluun erikoistuneen tehtaan, jonka liiketoiminta tulee olemaan tänä vuonna noin 15 miljoonaa euroa.

Pyhtääläinen Pyroll osti tehtaan Saksasta

Pyroll Converting Oy on ostanut Stora Ensolta kartongin arkituspalveluun erikoistuneen tehtaan. Tehdas sijaitsee Baienfurtissa Etelä-Saksassa. Yrityskauppa solmittiin 22. marraskuuta.

Pyroll kertoo tiedotteessa, että tehtaan liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 15 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan 60 henkilöä. Omistuksen siirtymävaiheen odotetaan saatavan päätökseen vuoden 2018 ensimmäisen kvartaalin aikana.

Yrityksestä kerrotaan, että tehtaan myötä Pyroll pystyy takaamaan kumppaneilleen kattavamman ja monipuolisemman palvelutarjonnan lähellä päämarkkinoita.

Pyroll investoinut Euroopassa ja kotimaassa

Pyrollin jalostustoimiala on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Nyt tehty yrityskauppa on jo toinen iso Pyrollin investointi Euroopassa vuoden 2015 jälkeen, jolloin Pyroll laajensi toimintaansa Hollantiin. Pyroll on tehnyt investointeja viime vuosien aikana myös kotimaahan, muun muassa Pyhtään Siltakylän tehtaaseen.

— Olemme iloisia saadessamme neljän jo olemassa olevan tehtaamme lisäksi Baienfurtin tehtaan täydentämään palveluverkostoamme. Palveluiden saatavuudella on tärkeä rooli, kun koko ketjun reagointiajat lyhenevät entisestään. Edellinen investointi Winschotenissa, Hollannissa, on näyttänyt, että etenkin kartongin arkituspalvelut asiakkaidemme päämarkkina-alueella ovat kasvaneet, sanoo Reino Uusitalo, omistaja ja Pyroll-konsernin hallituksen puheenjohtaja tiedotteessa.

Uutista muokattu 28.11. kello 7.30. Muutettu harhaanjohtavaa otsikkoa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.