Isku kauppaa Kotkan ja Kouvolan kiinteistöjään

Sara Danielsbacka

Isku on uudistanut ilmettään.
Isku on uudistanut ilmettään.

Huonekaluliike Isku myy useita eri kiinteistöjään Suomessa. Myyntilistalla ovat myös Kouvolan 3958 neliömetrin ja Kotkan 3793 neliömetrin liiketilat. Yhtiö kuvaa nettisivuillaan myyntiä pääomien vapauttamisena.

Johtaja Asko Dahlbom kertoo, että yhtiö haluaa keskittää pääomiaan Lahteen. Iskulla on Lahdessa kaksi merkittävää investointia, joista toinen kohdistuu Lahden ammattikorkeakouluun ja toinen yhtiön omaan tehtaaseen ja sen modernisointiin.

Dahlbom kiistää, että Isku olisi lähdössä muilta paikkakunnilta pois.

— Etsimme kiinteistöihin uutta investoria tai omistajaa. Olemme valmiita neuvottelemaan siitä, että jatkamme tiloissa vuokralaisena.

Dahlbom pitää mahdollisena sitä, että ostaja löytyy. Hänen mielestään sekä Kouvolan että Kotkan liikkeet sijaitsevat sopivilla paikoilla. Jumalniemi palvelee sekä Kotkan että Karhulan asiakkaita.

— Molemmat alueet tulevat kehittymään. Uskoisin, että talouden piristymisen myötä positiivinen kehitys tulee jatkumaan.

Iskun huonekalut tehdään Lahdessa. Yhtiö kertoi viime vuonna investoivansa Lahden tehtaaseen ja yritysilmeen uudistamiseen yli 20 miljoonaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet