Yrittäjyys on koko kaupungin asia

Kimmo Seppälä

Sirpa Kantola-Pakkasen mielestä on erittäin tärkeää, että Kotkan julkiset hankinnat avataan myös paremmin paikallisten yritysten saavutettaviksi.

Merikeskus Vellamossa ruodittiin torstai-iltana Kotkan yrittäjäilmapiiriä yrittäjien itsensä lisäksi myös kaupungin virkamiesjohdon ja kuntavaaliehdokkaiden voimin.

Raskaan teollisuuden asema on Kotkassa kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin mukaan melko vakaa, mutta Kotkaan kaivataan lisää pk-yrityksiä. Kaupungissa toimivista noin 2 750 yksityisen sektorin yrityksestä vain viisi työllistää yli 250 henkilöä.

Jatkossakin uudet työpaikat tulevat mitä suurimmassa määrin löytymään pk-sektorilta. Uusien yritysten saaminen seudulle edellyttää kuitenkin sitä, että kaupungin ilmapiiriä pystytään muokkaamaan yhä enemmän yrittäjäystävälliseen suuntaan.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.