Kotkassa oli kolmen huumekuskin yö — Poliisi sai ilmoituksen Valtatie 15:llä mutkittelevasta autosta, kuljettaja oli käyttänyt amfetamiinia

Niina Villman

Kotkassa oli kolmen huumekuskin yö — Poliisi sai ilmoituksen Valtatie 15:llä mutkittelevasta autosta, kuljettaja oli käyttänyt amfetamiinia

Poliisipartio pysäytti perjantai-iltana kello 20.50 Munkholmantiellä Kotkassa henkilöauton, jonka kuljettajalle tehtiin huumepikatesti. Testi oli positiivinen kannabiksen osalta. Kotkalaista, vuonna 1989 syntynyttä mieskuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Alinopeutta
Valtatie 15:llä

Myöhemmin illalla poliisille tuli ilmoitus, että Valtatie 15:ttä on tulossa Kotkan suuntaan auto, joka ajaa mutkitellen ja selvää alinopeutta. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Tavastilantiellä Kotkassa.
Puoli yhdentoista aikoihin liikkeellä olleelle kuljettajalle tehtiin puhalluskoe ja huumepikatesti. Puhalluskoe näytti 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Ajoneuvon kotkalaisella, vuonna 1971 syntyneellä, mieskuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kannabista käyttänyt
kiinni Kotkansaarella

Puoliltaöin poliisipartio pysäytti Ratapihankadulla henkilöauton, jonka kuljettajelle tehtiin huumepikatesti. Testin tulos oli positiivinen kannabiksen osalta. Kotkalaista, vuonna 1999 syntynyttä, mieskuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Luetuimmat