Katso Starbox-blogien reseptit alkuviikkoon: arjen pelastavat kikherneporkkanapihvit, miedosti chilinen tonnikalapasta ja helppo kasvissosekeitto

Starbox

Miedosti chilisessä tonnikalapastassa on purjoa, tomaattia ja chilikastiketta.
Miedosti chilisessä tonnikalapastassa on purjoa, tomaattia ja chilikastiketta.

Starboxin bloggaajilla on jälleen tarjolla loistovinkkejä alkuviikon ruokalistalle. Kakkupuoti Hurmaavan Mari vinkkaa tekemään kikherne-porkkanapihvejä. Ne voi nautti vaikka raikkaan tsatsikin kanssa, ja Mari kertoo blogissaan myös ohjeen siihen.

Jannen keittiössä -blogin mukaan miedosti chilinen tonnikalapasta on arjen pelastus. Janne Kujalan resepti sisältää tonnikalan lisäksi muun muassa purjoa, tomaattia ja chilikastiketta.

Hempee-blogin Jonna Wallin kertoo helpon kasvissosekeiton repsetin pakkaspäiville, mutta keitto maistuu varmasti myös vähän vähemmälläkin pakkasella ja jopa plusasteilla. Tämä ohje on tulisella vivahteella.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.