Kausikortteja Haminan Palloilijoiden peleihin saa ensi kesänä lainata kirjastosta

Lainattavien korttien toivotaan tuovan peleihin sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät muuten tulisi lähteneeksi katsomaan pesäpalloa.

Linda Varoma

Kausikortit käyvät ykköspesiksen miesten ja naisten runkosarjapeleihin. Arkistokuva.
Kausikortit käyvät ykköspesiksen miesten ja naisten runkosarjapeleihin. Arkistokuva.

Haminan kaupunki on tehnyt Haminan Palloilijoiden kanssa yhteistyösopimuksen, johon sisältyy ensimmäisen kerran myös kausikortteja lainattavaksi kaupunkilaisille.

Kortteja on neljä ja niitä saa kauden alkaessa lainaksi pääkirjastosta. Kausikortit käyvät ykköspesiksen miesten ja naisten runkosarjapeleihin.

— Toivottavasti lainattavien kausikorttien myötä Vallikentällä käyvät myös sellaiset haminalaiset, jotka eivät muuten tulisi lähteneeksi katsomaan pesistä, sanoo HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi.

Hamina on pesäpallokaupunki

— Ensi kaudella ykköspesiksessä pelaavat HP:n miesten ja naisten edustusjoukkueet tuottavat varmasti paljon iloa lajin ystäville. Pelkästään miesten ykköspesispeleissä on käynyt tuhansia katsojia ja nyt naiset ovat upeasti saavuttaneet saman sarjatason. Haluamme tukea myös naispesäpalloa Haminassa. Uskomme, että Vallikentän tunnelma ja itse pesispelit tuottavat elämyksiä kaupunkilaisille ja vahvistavat myös yhteisöllisyyttä, toteaa kaupungin viestintäpäällikkö Minna Nordström.

Yhteistyösopimukseen sisältyvät myös kaupungin näkyvyys muun muassa miesten ja naisten edustusjoukkueen peliasuissa, naisten kypärissä ja Vallikentän mainostauluissa. Lisäksi sopimukseen kuuuluvat myös miesten ja naisten ilmaispelit kesän alussa erikseen sovittuna ajankohtana.

Ohjeet kausikorttien lainaamiseen tulee kaupungin verkkosivuille ja kirjastoon kevään 2020 aikana.