Tilaajalle

Haminalaisella Pousin Puutarhalla on ollut tuhansia työntekijöitä — Kolmannen polven yrittäjä Jarmo Pousi on syntynyt ja juurtunut kasvihuoneille: "Aistin jo ilmasta, jos kasveilla on ongelmia, ne hengittävät silloin eri tavalla"

Aino ja Edvart Pousi ostivat maatilan puutarhaansa varten vuonna 1939. Muutto tehtiin talvisodan kourissa. Yritys selvisi kuitenkin vaikeasta alusta ja nyt puikoissa on jo kolmannen polven kauppapuutarhuri. Pousin Puutarha on Suomen kolmanneksi suurin jääsalaatin tuottaja. Syksyllä 80 vuotta täyttävä yritys etsii parhaillaan haastateltavia historiateostaan varten.

Raimo Eerola

Haminalainen Jarmo Pousi on kolmannen sukupolven kauppapuutarhuri. Hänen mukaansa salaatti tarvitsee kasvakseen valoa, vettä, ravinteita ja hiilidioksidia. 
— Kaiken pitää olla kohdillaan.
Haminalainen Jarmo Pousi on kolmannen sukupolven kauppapuutarhuri. Hänen mukaansa salaatti tarvitsee kasvakseen valoa, vettä, ravinteita ja hiilidioksidia. — Kaiken pitää olla kohdillaan.

Yksi menestystarina olisi voinut jäädä syntymättä, jos Aino ja Edvart Pousi olisivat osanneet ennustaa tulevaa. Ensi syksynä 80 vuotta täyttävä Pousin Puutarha nimittäin aloitti toimintansa aivan talvisodan kynnyksellä.