Gallup: Mitä tarttui mukaasi Tavaranvaihtopäiviltä?

Kotkan kaupungin järjestämässä Tavaranvaihtopäivät -tapahtumassa vaihtoivat tavarat perjantaina omistajaa tiiviiseen tahtiin.

Sari Tauru

Tavaranvaihtopäivät jatkuvat Karhulassa lauantaina. Perjantaina iltapäivällä pöydillä oli muun muassa erilaisia leluja lapsille.

Vesivallinaukiolla Karhulassa järjestetään tänään ja huomenna lauantaina Tavaranvaihtopäivät, joille kuka tahansa voi tuoda itselleen tarpeettomaksi käynyttä tavaraa. Samalla voi tehdä löytöjä ja viedä mennessään jotakin itselleen tarpeellista. Rahaa ei tarvita.

Monet vaatteet, koriste-esineet, lehdet ja kodintarvikkeet löysivätkin tänään uuden kodin, kun väkeä tungeksi tutkimassa vaihtopöytien aarteita.

Kysyimme ihmisiltä, mitä he olivat pöydiltä löytäneet.

Eeva Dufva, Kotka

Sari Tauru


— Minä löysin kirjan ja lasipurkin. Purkkiin laitan pähkinöitä tai jotakin. Olen ollut töissä apteekissa ja minulla on jo ennestään tällaisia purkkeja. Toimme ystäväni kanssa tänne lasikipon. En ole ennen käynyt tällaisessa tapahtumassa.
 


Mirja Sjögren, Kotka


— Minä löysin itselleni kumisaappaat. Toin tänne taikinavuoan, jolla löytyikin jo uusi omistaja. Ajattelin, että en tarvitse sitä enää. Olen käynyt tässä tapahtumassa ennenkin. Pyrin siihen, että en vie kotiin enempää tavaraa kuin tuon sieltä pois.


Leila Manninen, Kotka

 


— Tällaisen liivin löysin. Etsin täältä tilkkutäkkitarpeita, pitsejä ja kaikkea, mitä voi käyttää käsitöitä tehdessään. Joululehdetkin kiinnostavat. Voisin tuoda tänne käsityölehtiä. Olen käynyt Tavaranvaihtopäivillä kaksi kertaa aikaisemminkin.Minna Venäläinen, Hamina

 


— Löysin muutaman lehden luettavaksi sekä joulu- ja pääsiäiskoristeita. Olen käynyt aikaisemmin vastaavanlaisessa tapahtumassa Kouvolassa. Nyt huomasin, että täälläkin järjestetään tällainen ja tulin käymään. Kannatan kierrätystapahtumien järjestämistä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet