Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueen museotiet ja -sillat esitellään interaktiivisella sivustolla — Etelä-Kymenlaaksosta on mukana kolme kohdetta

http://ely.maps

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella olevat museotiet ja sillat on esitelty interaktiivisella sivustolla.

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella olevat museotiet ja sillat on esitelty interaktiivisella sivustolla. Etelä-Kymenlaaksosta on mukana pari siltaa — Haminan Husulassa sijaitseva Salmen kivisilta, Savukosken museosilta ja Mullinkosken silta.

— Tiet ja sillat ovat osa kansallista kulttuuriperintöä, joka halutaan säilyttää jälkipolville suojelemalla osia liikenneverkon kehitysvaiheista. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella on kaksi museotiekohdetta ja viisi siltakohdetta. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia omine erityispiirteineen, kerrotaan sivustolla.

Teksteissä on käytetty lähteinä Mobilian ja Museoviraston aineistoja.

Sivut löytyvät täältä.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.