Hedelmäisiä herkkuja Starbox-bloggaajilta: kana-ananaspaistos, amerikkalainen omenapiirakka ja smoothie

Starbox

Apple pie.

Starboxin bloggaajien uusissa resepteissä käytetään nyt monipuolisesti hedelmiä.

Jannen keittiössä -blogin Janne Kujala aloittaa helppojen ja nopeiden arkiruokareseptien sarjan. Ensimmäiseksi hän esittelee kana-ananaspaistoksen täysjyväpastalla.

Apple pie eli omenapiirakka on amerikkalaisten leivonnaisten klassikko, jonka asemaa eivät politiikan myrskytkään huojuta. Aavan meren itäpuolen -blogi tarjoaa reseptin.

Jos paistos ja piirakka tuntuvat raskailta vaihtoehdoilta, smoothie on kevyt ja nopea välipala. Smiling Forever -blogin reseptissä on banaania, kiiviä ja ananasta.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.