Miten Karhulan keskustaa pitäisi muuttaa? — Kerro, mitä Karhulalle kuuluu ja mitä Karhulan keskustaan mielestäsi tarvittaisiin

Raimo Eerola

Karhulan tori vilkastuttaa keskustaa keskiviikkoisin ja lauantaisin. Pitäisikö torilla järjestää tapahtumia muulloinkin?
Karhulan tori vilkastuttaa keskustaa keskiviikkoisin ja lauantaisin. Pitäisikö torilla järjestää tapahtumia muulloinkin?

Karhulan tori on keskiviikkoisin ja lauantaisin vilkas ihmisten kohtaamis- ja kauppapaikka. Kymijoen varteen on tehty suosittu Jokipuisto. Mitä muuta hyvää Karhulassa on?

Onko Karhula pysynyt kaupungin kehityksessä mukana? Onko keskustassa riittävästi palveluita? Vieläkö vuosien takainen suunnitelma kanjonin kattamisesta puhututtaa?

Mitä Karhulan keskustaan mielestäsi tarvittaisiin? Vai onko Karhula hyvä juuri nykyisellään?

Kerro mielipiteesi Karhulasta! Voit vastata jutun kommentointikenttään tai lähettää sähköpostia osoitteeseen

timo.suurnakki@kymensanomat.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet