Elektroniikkajätti rantautui Kotkaan - avajaisissa ei tarjottu ämpäreitä

Mika Aro

Powerin avajaisiin jonotettiin hyvissä ajoin ennen myymälän aukeamista maanantaiaamuna.
Powerin avajaisiin jonotettiin hyvissä ajoin ennen myymälän aukeamista maanantaiaamuna.

Kodintekniikkaketju Power avasi uuden myymälän Kotkaan maanantaiaamuna.

Avajaiset keräsivät paljon ihmisiä paikalle. Puoli tuntia ennen ovien avautumista paikalla kiemurteli pitkä jono asiakkaita. Tällä kertaa houkuttimena ei ollut ämpäreitä, vaan ilmaisia polkupyöriä.

Myymälä toimii Jumalniemessä entisissä Anttilan tiloissa. Myymälä työllistää noin 20 henkeä.

— Kotka on suurimpia markkina-alueita, missä Power-myymälää ei vielä tähän asti ole ollut. Löysimme konseptiimme erinomaisesti sopivan 1700 neliön liiketilan Jumalniemestä, alueen parhaalta paikalta, Powerin toimitusjohtaja Mika Aro kertoo lehdistötiedotteessa.

Aron mukaan Power tavoittelee markkinajohtajuutta Kotkan seudun kodintekniikkakaupassa. Powerilla on Suomessa 31 myymälää.

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power- ja Expert-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa.

Pekka Kimpanpää

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.