Kotkan ja Haminan seutu ja Teemu Pukki alkavat tehdä markkinointiyhteistyötä — Norwich Cityn kaupallinen johtaja Ben Tunnell tapaa ensi viikolla kotkalaisia yritysjohtajia

AOP

Kotkan ja Haminan seutu ja Norwichissa pelaava Teemu Pukki alkavat tehdä markkinointiyhteistyötä.
Kotkan ja Haminan seutu ja Norwichissa pelaava Teemu Pukki alkavat tehdä markkinointiyhteistyötä.

Kotkan ja Haminan seutu ja kotkalainen jalkapalloilija Teemu Pukki ovat tehneet markkinointiyhteistyösopimuksen. Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n, Kotkan kaupungin edustajat sekä Pukin manageri Jouko Lehtoranta pitävät ensi viikon torstaina tiedotustilaisuuden, jossa he kertovat enemmän sopimuksen yksityiskohdista.

Tilaisuuteen osallistuu myös Englannin valioliigassa pelaavan Pukin seuran Norwich Cityn kaupallinen johtaja Ben Tunnell, joka vierailee Suomessa seuran käynnistämän ”Finland Projectin” tiimoilta. Tunnell neuvottelee mahdollisista yhteistyösopimuksista Norwich Cityn ja suomalaisyritysten välillä ja hän tapaa päivän aikana myös kotkalaisia yritysjohtajia. Ben Tunnellin seurueessa ovat mukana Teemu Pukki -tuotteista Norwich Cityssa vastaava Sam Jeffery sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Dan Houlker.