Titaanien voittoputki kovaan testiin — tänään on vastassa Ketterä

Kimmo Seppälä

Titaanit kohtaa tänään Ketterän kotipelissä Kotkan jäähallissa.

Titaanit kohtaa tänään Ketterän kotipelissä Kotkan jäähallissa. Titaanit on voittanut jääkiekon Suomi-sarjassa seitsemän kotiottelua peräkkäin. Edellinen tappio tuli juuri sarjakärki Ketterälle marraskuun 4. päivänä.

Titaanit on hävinnyt imatralaisille sarjassa kolmesti — ja tylysti onkin: 0—12, 2—8 ja 1—8.

Ketterä tulee Kotkaan 14 ottelun mittaisessa voittoputkessa, joten itseluottamus lienee imatralaisleirissä todella korkealla.

Ketterä on muutenkin vain vahvistunut, sillä se esitteli edellisessä ottelussaan kaksi uutta pelaajaa: LeKistä takaisin Imatralle palanneen hyökkääjä Tomi Iso-Mustajärven ja reilut 300 liigaottelua pelanneen hyökkääjä Olli Julkusen.

Titaaneilta ovat poissa HCIK-ottelussa ylävartalovamman saanut hyökkääjä Ville Myyryläinen sekä koko sopimusmaalivahtikolmikko Niilo Pussinen, Joel Luhtanen ja Henri Penttilä.

Pussinen sai kovan iskun päähän HCIK-ottelussa ja oli huonovointinen ottelun jälkeen. Luhtasen poissaolo johtuu siviilipuolen kiireiden aiheuttamasta harjoittelutauosta ja Penttilällä varusmiespalveluksesta.

Titaanien maalilla pelaa tänään A-nuorten Mestiksestä lainattu Otto Vehviläinen.

— Koska maalivahdille oli huutava tarve, päädyimme Peliittojen kanssa olevan yhteistyösopimuksen myötä tarjoamaan Vehviläiselle mahdollisuutta päästä tolppien väliin Suomi-sarjassa, kommentoi Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

Varalla on oma juniori Oskari Salminen. Lisäksi Titaanit saa Peliitoista lainalle puolustaja Ville Väinölän sekä pelikieltonsa kärsineen hyökkääjä Jesse Peltosen.

Titaanit—Ketterä, Suomi-sarjan jääkiekkoa Kotkan jäähallissa kello 19.

Jukka Lehtoranta/Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.