Tilaajalle

Lautasen äärellä: Pubiwingseistä kasvoi oikea ruokaravintola — Albertissa ja Eduardissa käydään paitsi juomassa myös syömässä, mutta karaokea ei lauleta nyt eikä koskaan

Kymen Sanomien juttusarjassa vieraillaan Etelä-Kymenlaakson paikallisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosituinta annosta. Moni tuntee Pub Albertin & Eduardin seurusteluravintolana, mutta yhä suurempi osuus paikan myynnistä tulee nykyisin ruokapuolelta. Yrittäjät Miika Porkka ja Vesa Kivistö haluavat pitää paikan konstailemattomana gastropubina, jonne voi tulla syömään koko perheen voimin. Parivaljakolla on myös bisneksen laajentamishaaveita, jotka saattavat yltää lähiaikoina ulkomaille asti.

Linda Varoma

Moni käy vain syömässä Pub Albertissa ja Eduardissa, yrittäjät Miika Porkka ja Vesa Kivistö kertovat.
Moni käy vain syömässä Pub Albertissa ja Eduardissa, yrittäjät Miika Porkka ja Vesa Kivistö kertovat.

Kuinkas tulista laitetaan, kysyy Vesa Kivistö, toinen Pub Albert & Eduardin yrittäjistä. Ja millä dipillä? Tilauksessa on ravintolan klassikkoannos, Hot Wings -ateria.