Naistenvaateliike Prizzi palasi Kauppakeskus Pasaatiin – Huhtikuun Puotipäivien aikana myös Pasaatin liikkeet ovat auki pitempään

Torin reunalla olevassa liiketilassa tällä hetkellä toimiva Johanna d’Art Lifestyle -liike muuttaa viikonloppuna Keskuskadun käytävälle Villapuodilta vapautuviin tiloihin.

Johanna Vehkaluoto

Naistenvaateliike Prizzi on taas avannut ovensa Kauppakeskus Pasaatissa.
Naistenvaateliike Prizzi on taas avannut ovensa Kauppakeskus Pasaatissa.

Naistenvaateliike Prizzi avasi ovensa Kauppakeskus Pasaatissa Hesburgeria vastapäätä olevassa pienessä liiketilassa.

– Prizzi tuli meille pop up-liikkeenä ja on täällä kesäkuuhun asti. Liike oli samoissa tiloissa myös viime kesänä ja ilmeisesti he ovat kokeneet paikan hyväksi, koska halusivat tulla samaan paikkaan uudelleen, toteaa kauppakeskusjohtaja Sari Puhilas.

Kauppakeskus Pasaatissa tapahtuu muitakin muutoksia. Torin reunalla olevassa liiketilassa tällä hetkellä toimiva Johanna d’Art Lifestyle -liike muuttaa viikonloppuna Keskuskadun käytävälle Villapuodilta vapautuviin tiloihin.

Kauppakeskus Pasaati haluaa tukea Puotipäiväkampanjaa

Kotkan Kauppatie ry järjestää jälleen huhtikuun alussa Puotipäiväkampanjan. Sen aikana, 3. huhtikuuta, kivijalkakaupoissa vietetään Ilta puodeissa -tapahtumaa. Tuolloin myös kaikki Pasaatin liikkeet ovat avoinna kello 21 saakka.

– Puotipäivät on tarkoitettu lähinnä kivijalkamyymälöille, mutta ajattelimme, että voimme tukea niiden toimintaa pitämällä myös kauppakeskuksen liikkeet auki pitempään tapahtumailtana. Ehkä se houkuttelee enemmän ihmisiä tänne keskustaan, toteaa Puhilas.

Kevään Puotipäivät 2.– 4. huhtikuuta ja Ilta Puodeissa -tapahtuma 3. huhtikuuta. Seuraa kampanjaa Facebookissa ja Instagramissa.