Meripäivillä V2-areenan tähtiä ovat tänä kesänä Elastinen, Anssi Kela ja Roope Salminen

Elastinen esiintyy Kotkan Meripäivillä lauantaina.

Kotkan Meripäivät on julkistanut liudan tämän kesän tähtiesiintyjistään. Kantasataman Välilaiturilla sijaitseva V2 areena on tulevana kesänä Meripäivien pääkonserttipaikka. V2 areenalla kuullaan perjantaina ja lauantaina kotimaisen musiikin kovia nimiä kuten Elastinen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Roope Salminen & Koirat, Anssi Kela ja Vesta.

Perjantaina V2-areenalle

nousee Anssi Kela

Suomalaisten suurimpiin kestosuosikkeihin lukeutuva Anssi Kela suuntaa tänä kesänä pitkästä aikaa Suomen festarilavoille yhtyeensä kanssa ja hänet nähdään myös Meripäivien perjantai-illassa.

Perjantaina lavalle nousee myös Vuoden tulokas Emmalla palkittu Vesta, joka on viimeisen vuoden ajan ollut kiistatta puhutuin kotimainen artistilupaus.

Roope Salminen ja koirat esiintyy Kotkan Meripäivillä.

Meripäiväperjantaita tähdittää myös suomalaisen rockin kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Olavi Uusivirta. Perjantain ohjelmassa on lisäksi myös erikoiskeikka, josta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Elastinen valaisee lauantain

Lauantaina V2 areenalla lavalle nousee toivottu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Lauantai-iltana V2 lavalle kipuaa myös keikkatauolta palannut Roope Salminen & Koirat. V2 areenan lauantai-illassa tunnelman nostaa takuulla kattoon myös suomirap-taivaan kirkkain tähti Elastinen.

Menoa ja meininkiä ei puutu myöskään rokkia, räppiä ja punkkia yhdistelevältä Atomirotalta.

Vesa Moilanen

Anssi Kela esiintyy Kotkan Meripäivillä perjantaina.

Paikallista väriä V2 areenalle tuo upea viidestä loistavasta laulajasta ja kahdeksanhenkisestä superbändistä koostuva Spice Up Your Life -tribuuttibändi, joka herättää eloon Spice Girlsin parhaimmat kappaleet suurella sydämellä ja alkuperäisesityksiä kunnioittaen.

Meripäivät järjestetään tänä kesänä 25.— 28. heinäkuuta ja tapahtuma saa seurakseen Puuvenemessut, jotka järjestetään 24.—27. heinäkuuta. Lipunmyynti konsertteihin alkoi tänään torstaina 21.2. klo 9 Tiketissä.

V2-areenan päiväkohtainen ohjelma

Perjantai 26. heinäkuuta

Anssi Kela

Vesta

Olavi Uusivirta

+ erikoiskeikka, julkaistaan myöhemmin

Lauantai 27. heinäkuuta

Elastinen

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Roope Salminen & Koirat

Atomirotta

Spice Up Your Life -tribuuttibändi