Kristillisdemokraatit asetti haminalaisen Pirkko Parjasen ehdolle eduskuntaan

Haminalainen Pirkko Parjanen on ehdolla eduskuntaan.
Haminalainen Pirkko Parjanen on ehdolla eduskuntaan.

Kristillisdemokraattien Kymen piiri on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaaksi fysioterapeutti, kaupunginvaltuutettu Pirkko Parjasen Haminasta.

Parjanen toimii kristillisdemokraattien puoluevaltuuston ja Kymen piirihallituksen jäsenenä sekä Haminan paikallisosaston puheenjohtajana. Lisäksi Parjanen on Haminan kaupunginvaltuuston sekä kaupunkikehitysvaliokunnan ja kilpailukykyvaliokunnan jäsen sekä Haminan evankelisluterilaisen seurakunnan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja.

Jo aiemmin eduskuntavaaliehdokkaiksi Etelä-Kymenlaaksosta on nimetty sairaanhoitaja Mikko Almgren ja rehtori Maaret Lommi Kotkasta.

Kristillisdemokraattien Kymen piirillä tulee olemaan ehdokkaita täysi lista eli 17. Viimeiset kolme ehdokasta nimetään helmikuuhun mennessä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet