Topi Pasi jatkaa KTP:ssä

Jukka Lehtoranta

Topi Pasi jatkaa KTP:n takalinjoilla.
Topi Pasi jatkaa KTP:n takalinjoilla.

Puolustaja Topi Pasi jatkaa jalkapalloilemista Kakkosen FC KTP:ssä. Pasi, 20, on tehnyt kasvattajaseuransa kanssa tämän kauden kestävän sopimuksen.

— Sopimus Topin kanssa jatkaa sitä linjaa, että ensin katsomme oman kylän pojat ja vasta sen jälkeen harkitsemme muita, KTP:n sihteeri Jukka Vilkki sanoo.

— Topi oli niitä ensimmäisiä, joiden kanssa joulukuussa puhuimme. Sopimuksen teko vain vähän siirtyi muiden kiireiden takia.

Pasi debytoi Ykkösen KTP:ssä jo kaudella 2014. Viime kesänä nuorelle topparille kirjattiin KTP:ssä 17 ja lainamiehenä Kakkosen Susissa neljä ottelua.

Tämän kauden kolmessa cup-ottelussa Pasi on pelannut Sebastian Dolivon parina täydet minuutit. Vilkin mukaan kilpailu puolustuksen keskustan pelipaikoistakin kuitenkin kovenee.

— Todennäköisesti sillekin osastolle tulee vielä lisää sopimuksia, Vilkki sanoo.

Jukka Lehtoranta

Jukka Lehtoranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.