Fashion Night täytti Pasaatin — koekuvauksissa löytyi kiinnostavia kasvoja

8-vuotias Stefi Evertsoo bongattiin koekuvauksiin mallitoimiston promoottorin toimesta.
8-vuotias Stefi Evertsoo bongattiin koekuvauksiin mallitoimiston promoottorin toimesta.

Kauppakeskus Pasaati täyttyi tänään muodista kiinnostuneesta väestä. Kaksipäiväisen Fashion Nightin päätöspäivänä nähtiin tähtivieraita, muotinäytöksiä sekä missikiertue. Lisäksi yleisöllä oli mahdollisuus osallistua koekuvauksiin, joiden perusteella etsitään uusia malleja niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille.

Koekuvauksiin osallistui kahden päivän aikana kymmeniä henkilöitä. Mukana oli naisia, miehiä, lapsia ja jo varttuneempaa väkeä.

— Mallimaailma ei ole vain tietyn ikäisille ja kokoisille. Tässä kävi äsken esimerkiksi aikuismalleiksi haluavia, jotka olivat yli viisikymppisiä, buukkauksia tekevän Fashion Model Agencyn toimitusjohtaja Merja Kupiainen-Groundstroem kertoo.

Lupaavia kokelaita

Erityisesti etsittiin ammattimalleja. Eli pitkiä, hoikkia tyttöjä ja poikia. Muutamia lupaavia löytyikin, Kupiainen-Groundstroem kiittelee. Heihin otetaan yhteyttä tapahtuman jälkeen, edessä voi olla lupaava ura, joka voi viedä parhaimmillaan jopa ulkomaille.

— Suurin osa kaikista malleistamme löytyy tämän tyyppisistä castingeista. Se ei ole utopiaa vaan todellisuutta. Esimerkiksi Oulusta löytyi vastaavasta tilaisuudesta tyttö, joka työskentelee nyt Italiassa ja Ranskassa merkittäville mallitoimistoille.

Kotkalaisia osallistujia

Koekuvauksiin osallistui muiden muassa 14-vuotias kotkalainen Jenna Tuomimaa. Hän kävi koekuvissa molempina päivinä, mallin työt kiinnostaisivat ainakin harrastuksena.

— Jos pituutta tulee vielä vähän lisää, voisi se riittää kuulemma ammattimalliksikin.

Muotinäytöstä katsomassa ollut kotkalainen 8-vuotias Stefi Evertsoo käytiin pyytämässä koekuvauksiin mallitoimiston promoottorin toimesta. Tyttö poseerasikin innostuneena kameralle.

— Se oli hauskaa ja ihan helppoa!

Äiti Maria Evertsoo totesi, että lupa muihinkin kuvauksiin heltiää, jos kutsu joskus käy.

— Aina pitää kokeilla uusia juttuja. Stefi tykkää esiintyä.

Jo kymmenettä kertaa

Esiintymislavalla nähtiin tänään muotinäytöksiä sekä muiden muassa Kasmirin keikka. Suuren yleisön keräsi myös Miss Suomi -finalistien kiertue, jonka juonsi Teuvo Loman.

Fashion Night järjestettiin nyt kymmenettä kertaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.