Melodisia jazzsävelmiä Kairossa

Virtuoosimaista musisointia jazzin merkeissä kuullaan ensi maanantaina Kotkassa. Ravintola Kairoon saapuvat esiintymään Grammy-palkittu pianisti Marian Petrescu ja Atmos Duo.
Konsertissa on luvassa tuttuja ja melodisia jazzklassikkoja sekä basisti Anu Ahjokosken ja kitaristi Petri Ahjokosken omia sävellyksiä.
Pianisti Petrescun soitto on ihailtu ympäri maailmaa. Hän on kiertänyt muun muassa Venäjällä sinfoniaorkesterin kanssa, Australiassa arvostetun Big Bandin solistina sekä levyttänyt  ja tehnyt kaksi kiertuetta Yhdysvalloissa. Resonance Big Band plays tribute to Oscar Peterson -levyn  ansiosta hän oli voittamassa tavoiteltua Grammy -palkintoa, ensimmäisenä suomalaisena jazzmuusikkona.
Ahjokoskien Atmos Duo on esiintynyt kotimaan lisäksi monissa Euroopan maissa sekä USA:ssa.
Jazz Finland Live 2017 Atmos Duo feat. Marian Petrescu ravintola Kairossa Kotkassa maanantaina 27.11. kello 19.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet