Tervasaaren ryhmälle kulkuevoitto

Haminan Elomarkkinat avattiin torstaina 44. kerran Haminassa. Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesterin tahdittamaa perinteistä avajaiskulkuetta oli aurinkoisessa säässä saapunut seuraamaan monituhatpäinen yleisö. Markkinoiden teemana on Yhdessä—Suomi 100-juhlavuosi, joka näkyi myös monipuolisessa yhdistysten ja yritysten ryhmistä koostuneessa kulkueessa.

Elomarkkinakulkueen parhaana palkittiin Patu Patasen ideoima Tervasaari tapetille —  Tullikamari tutuksi -ryhmä, jossa raadin mukaan oli noudatettu hyvin markkinoiden teemaa. Ryhmää kehuttiin myös omaperäiseksi, näyttäväksi ja ainutlaatuiseksi.

Toistasataa myyjää Haminaan houkutelleet Elomarkkinat jatkuvat torstai-illasta lauantaihin kello 15.00 saakka. Torimyynti alkaa perjantaina ja lauantaina kello 7.00 ja perjantaina kaupantekoa jatketaan kello 18.00 saakka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.