Topi Pasin soolo kruunasi KTP:n nousun — ”Vähän hämärän peitossa on mitä siinä tapahtui”

Sari Tauru

Tästä syntyy KTP:n voittomaali. Lucas (keskellä) ja Aleksi Tarvonen ovat yhtäkkiä kaksistaan PEPOn rangaistusalueella, ja brasilialainen panee pallon varmasti maaliin.

Sari Tauru

Vaihdosta kentälle tullut kolumbialaiskärki Donado oli pirteä: hieno syöttö tasoitusmaaliin ja helppo viimeistely Topi Pasin huikean soolon jälkeen.

2 238 katsojaa sai Arto Tolsa -areenalla haluamansa, kun KTP kukisti Kakkosen A-lohkon kärkiottelussa PEPOn 3—1 ja nousi sarjan piikkipaikalle.

PEPO ehti johtaa 1—0, mutta KTP nousi — ja säästi parhaat palat loppuun.

Lisäaikaa pelattiin jo neljättä minuuttia, kun KTP:n nuori toppari Topi Pasi päätti ottaa uutta roolia. Hän pujotteli omalta kenttäpuoliskolta hämmästyttävästi koko kentän läpi ja järjesti lopulta avopaikan Donadolle. Kolumbialainen ampui 3—1-osuman ja räjäytti kotiyleisön riemuun.

— Pallo tippui jalkoihin ja lähdin vain kohti toista maalia. Vähän hämärän peitossa on mitä siinä tapahtui, Pasi muisteli.

KTP:n piti lopussa vain varmistella 2—1-johtoa eikä päävalmentaja Jari Rantanen ollut kovin innoissaan Pasin ”hyökkäys on paras puolustus” -ajattelusta.

— Minun pulssini oli siinä vaiheessa noin 200, Rantanen sanoi ja pyöritti päätään.

Pasi on tehnyt tällä kaudella yhden maalin — 5—0-voitossa PKKU:ta vastaan heinäkuussa.

— Jallu ei meinannut uskoa sitäkään, puolustaja naureskeli.

— En viitsinyt toista tehdä, oli kiva laittaa ”Tankille”.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.