Pyhtäällä omakotitaloon tunkeutunut puukotti asukasta hengenvaarallisesti — tekijältä putosi FC Barcelonan reppu

Mika Strandén

Omakotitaloon luvatta tunkeutunut puukotti asukasta hengenvaarallisesti. Arkistokuva ei tapahtumapaikalta.
Omakotitaloon luvatta tunkeutunut puukotti asukasta hengenvaarallisesti. Arkistokuva ei tapahtumapaikalta.

Poliisin mukaan Pyhtäällä omakotitaloon tunkeutunut puukotti asukasta hengenvaarallisesti. Asukas oli huomannut tunkeilijan, joka sen jälkeen iski asukasta teräaseella.

Hengenvaaralliset vammat saanut asukas kuljetettiin sairaalaan. Poliisi ei perjantaina kertonut puukotetun tilasta enempää.

Poliisi etsii Pyhtään Purolassa taloon luvatta tunkeutunutta tekijää, joka pakeni paikalta puukotuksen jälkeen. Epäillyltä putosi paikalle sininen reppu, jossa on FC Barcelonan logo. Muita tuntomerkkejä poliisi ei toistaiseksi anna.

Puukotus tapahtui Pyhtään Alankyläntiellä perjantaiaamuna noin kello 2.00. Paikalle hälytettiin useita poliisipartioita. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Poliisi toivoo havaintoja tapaukseen liittyen puhelimitse numeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.