Skeittihallina toiminut vanha varastorakennus paloi yöllä Satamakadulla Kotkassa — Poliisi pyytää hallissa yöllä tai illalla olleita ilmoittautumaan

Palosta levisi runsaasti savua Kotkansaarelle.

Lukijan kuva

Noin 300 neliön suuruinen varastorakennus tuhoitui palossa pahoin.
Noin 300 neliön suuruinen varastorakennus tuhoitui palossa pahoin.

Vanha varastorakennus paloi pahoin perjantain ja lauantain välisenä yönä Kotkansaarella Satamakadulla.

Viimeisimmäksi skeittihallina tunnettu rakennus paloi käyttökelvottomaan kuntoon. Tulipalosta tehtiin hälytys hätäkeskukseen keskellä yötä kello 03.57. Paikalle hälytettiin yhdeksän pelastuslaitoksen yksikköä.

Raimo Eerola

Kotkansaarella ilmassa oli paljon savua tulipalon takia.
Kotkansaarella ilmassa oli paljon savua tulipalon takia.

Tuhoutunut rakennus on noin 300 neliön suuruinen. Palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

Palo saatiin sammumaan varhain aamulla kello viiden jälkeen. Jälkisammutustyöt ja jälkiraivaustyöt jatkuvat vielä useita tunteja, pitkälle aamupäivään, päivystävä palomestari Simo Norema Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo. 

— Rakennus paloi purkukuntoon, Norema arvioi.

Rakennus oli sisältä yhtä suurta tilaa, jonne oli rakennettu skeittiramppeja.

Poliisi pyytää henkilöitä, jotka ovat olleet hallissa perjantain ja lauantain välisenä iltana tai yönä ennen palon syttymistä, ilmoittautumaan.

Myös muista paloon liittyvistä asioista voi ilmoittaa Kotkan poliisin vihjenumeroon 050 4479574 tai sähköpostiin rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi

Kello 14.22 lisätty uutiseen kuva palopaikalta. Kello 15.44 lisätty toinen kuva. Kello 15.54 lisätty poliisin tiedot ja vihjepyyntö.