Kantasatamaan on löytynyt hotellioperaattori — Yksityiskohdat kerrotaan ensi viikolla

Kantasataman ohjausryhmän puheenjohtajaksi on valittu Jari Elomaa.

JKMM Arkkitehdit

Arkkitehtitoimisto on laatinut havainnekuvat Kantasataman tapahtumakeskuksesta hankesuunnitelmaa varten.
Arkkitehtitoimisto on laatinut havainnekuvat Kantasataman tapahtumakeskuksesta hankesuunnitelmaa varten.

Kotkan Kantasatamaan on löytynyt hotellioperaattori. Tulevaa operaattoria ei paljasteta vielä, vaan vasta tapahtumakeskuksen toteuttamissopimuksen allekirjoitustilaisuudessa. Se järjestetään ensi viikon torstaina eli helmikuun 28. päivänä.

Kantasataman ohjausryhmän puheenjohtajaksi on tänään valittu Jari Elomaa (kok.). Puheenjohtaja edustaa Kotkan kaupunkia ja varapuheenjohtaja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulua Xamkia. Varapuheenjohtajana jatkaa Xamkin hallituksen puheenjohtaja Jyrki Koivikko.

Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vaihtavat paikkaa puolen vuoden välein. Ensimmäinen kausi kestää kesäkuun loppuun asti.

Ohjausryhmän tehtävänä on valmistella Kantasatamaan suunniteltua Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin kampuksen, tapahtumakeskuksen ja hotellin kokonaisuutta. Ryhmässä on edustajia Xamkilta, Kymenlaakson kampuskiinteistöiltä, Kotkan kaupungilta ja Cursorilta.

Kantasatamaan suunniteltuun tapahtumakeskukseen on tulossa tilat suurille tapahtumille ja katsomotilat 2 500 henkilön yleisölle.

Luetuimmat