Kotka julkaisee kotkalaisia tarinoita uudella Youtube-kanavallaan

Kotkan kaupunki on perustanut uuden Kotka Originals -kanavan Youtubeen. Kanavalle tulee videoita, joissa kerrotaan kotkalaisia tarinoita eri elämän alueilta.

Sarjaan tulee yhteensä kuusi noin viiden minuutin mittaista videoita. Niistä kaksi ensimmäistä on julkaistu ja ne kertovat naisten jalkapallojoukkue KoNa Mutsien perustamisesta ja Aallonmurtaja tv-sarjan tekemisestä Kotkassa.

Kotkan viestinnästä kerrotaan, että idea videoihin lähti Kotkan arvoista: rohkeudesta, reiluudesta ja rakkaudesta, joita haluttiin tuoda esille. Videot toteutti Mediatehdas Dakar.

— Videoita ei ole mitenkään käsikirjoitettu, joten siinä mielessä kyseessä on meidän oma reality-sarja. Kotkalaiset ja Kotka itse ovat sitä parasta markkinointimateriaalia mikä meillä on ja halusimme hyödyntää sitä. Tarkoituksena on, että kotkalaiset ottaisivat tarinat omakseen ja olisivat ylpeitä kotikaupungistamme, Kotkan viestintäpäällikkö Mia Brunila kertoo tiedotteessa.

— Kaupungit eivät ole vielä lähteneet merkittävästi toteuttamaan omia sisältöjä osana markkinointiviestintää. On todella mielenkiintoista nähdä, millainen Kotka Originals -kanava on parin vuoden kuluttua, toteaa tuottaja Pasi Riiali Mediatehdas Dakarista.

Kanava löytyy Youtubessa nimellä Kotka Originals.

Luetuimmat